Eurovac_Excel_Power_Vac_till_villor

 

Eurovac power vac

Power Vac serien finns 3 olika modeller från 1300-2100W.

Alla centralenheter är utrustade med cyklonisk avskiljning och effektiva filter med en filterarea på hela 5400cm² i samtliga modeller.

Med beprövad teknik har stor vikt lagts ner på att få fram en stilren design med kraftfull prestanda och hög driftsäkerhet.

Centralenheterna är avsedda att passa för alltifrån villor till kontor, hotell, daghem och andra offentliga inrättningar.

Centralenheterna levereras med ett stort urval av olika tillbehörspaket som standard och som passar de allra flesta applikationer.

15L stoftkärl med bekväm tömning ingår som standard i samtliga modeller.

Power Vac centralenheter är avsedda för ytor från 190m² - 1200m²

 

 

Eurovac Center 2400 21Eurovac Center 2400 31

Eurovac Center 2400 centralenhet är avsedd att monteras i större villor samt i daghem och kontor. Enheten kan även med fördel användas i mindre industriapplikationer och i frisörsalonger etc.

Den fristående dammbehållaren och centralheten med stor sugkapacitet möjliggör att man kan montera centralenheten i tex. vindsutrymmen eller i källare och dammbehållaren i lättåtkomliga ställen som tex. tvättstugan, garderober eller förråd. Du eliminerar ljudet från centralenheten!

 

 

Center 004150-2

EUROVAC Center 3010 TS Long Life är utvecklad för större villor, daghem, kontor och frisörsalonger samt mindre textilföretag. Hjärtat i sugenheten är en kraftfull 3,0kW sidokanalfläkt som har en väsentligt längre livslängd än vanliga dammsugarmotorer. Du slipper onödiga servicekostnader på sugmotorn!

Sidokanalfläkten har driftstider upp till 15.000 timmar innan första serviceåtagande som mestadels består av smörjning av lager.
Sugenheten är extremt tystgående och kan monteras på golv eller vägg.
 
 
 
sugdosa
Istället för att släpa omkring en stor och otymplig dammsugare, kopplar man bara en lätt slang till lämpligt placerade sugdosor så centralt som möjligt i huset.
Ljudet minskar betydligt, men den största fördelen ligger på det hygieniska planet.

 

 

Centraldammsugare är inte bara en investering i hälsa, inomhusmiljö och förenklad städning. Centralenheterna levereras med 5 års motorgaranti.

Vårt monteringssystem är även planerat för gör-det-själv montering.