Projektering 

Företaget Svenska Eurovac AB

Svenska Eurovac AB har under de 20 senaste åren levererat olika typer av centralsuganläggningar över hela Norden och till Europa samt en del till Asien och har sitt huvudsäte i Falkenberg. Vår grundidé för sortimentutvecklingen har hela tiden varit: högsta möjliga kvalitet till lägsta möjliga kostnad för våra kunder. Leveranssäkerhet, tillgänglighet, kvalitet, miljötänkande och pris är vårt grundkoncept för relationen med dig som kund.

När det gäller god kvalitet har vi med hjälp av våra starka leverantörer, kritiska konsumenter och våra egna inköpare lyckats hålla nere priserna i inköpsdelen p.g.a vår allt mer dominerande marknadsposition. Vår målsättning är att bli Din största och bästa leverantör inom vårt produktområde. För att nå den målsättningen krävs ett partnerskap mellan dig och oss, grundat på ömsesidigt förtroende byggt på kunskap, omtanke och hänsyn till sin affärspartner.

Stor del av tillverkningen sker i moderna industrilokaler i Finland, där den egna tillverkningskapaciteten uppgår till ca. 80% av produkterna. Detta gör att vi även kan erbjuda Er speciallösningar skräddarsydda för just Er applikation och Era önskemål.

Varukorg
Rulla till toppen